Hvordan motta Facebook-meldinger på mobiltelefonen

Med litt konfigurasjon kan du få Facebook-meldinger og varsler sendt direkte til mobilenhetene dine. Hvis du er smarttelefonbruker, er det tilgjengelige apper for nedlasting som sender deg oppdateringer om push-varsler, mens brukere som ikke er smarttelefoner, kan motta tekstmeldingsoppdateringer.

Om Facebook-apper på smarttelefoner

IPhone-, Android-, Windows- og Blackberry-enhetsbrukere kan laste ned to apper fra deres relevante appbutikk for å bruke den fulle funksjonaliteten til både Facebook og Facebook Messenger. Messenger-appen lar deg sende / motta direktemeldinger og støtter generelle meldinger på telefonen din, mens Facebook-appen lar deg bla gjennom profiler, legge ut på vennens tidslinje, laste opp bilder, få tilgang til nyhetsstrømmen din og mer.

Aktivere pushvarsler på smarttelefoner

Når hver app er installert, må du sørge for at Push-varsler er konfigurert for å motta varsler når de skjer. Dette er hvordan:

  • iPhone: Åpne "Innstillinger," Varslingssenter "og deretter" Facebook. "Slå på" Vis i varslingssenter "og" Vis på låseskjerm. "
  • Android: Trykk på "Innstillinger" -knappen, deretter "Kontoinnstillinger" og deretter "Varsler." Velg "Mobile Push".
  • Windows telefon: Trykkvarsler er automatisk på, men for å slå dem av 8.1, velg "Varsling + handlinger" fra "Telefoninnstillinger."

Facebook-tekst - SMS-meldinger for ikke-smarttelefoner

Hvis du ikke har en smarttelefon, kan du fremdeles motta oppdateringer til mobiltelefonen i form av SMS-meldinger (merk at standard avgifter for testmeldinger gjelder). Velg ikonet "pil ned" øverst til høyre på din personlige datamaskin, og klikk deretter "Innstillinger", "Mobil" og "Legg til en telefon." Følg ledeteksten ved å fylle ut land og operatør, og klikk deretter "Neste".

Tekst bokstaven “F” med telefonen til 32665, dvs. FBOOK (dette nummeret kan variere avhengig av land / operatør, så følg instruksjonene på skjermen for dette trinnet). En bekreftelseskode sendes tilbake til telefonen din, som du deretter kan skrive inn i feltet på Facebook-nettstedet. Skriv inn koden, og klikk deretter på "Neste" -knappen. Du vil motta en bekreftelse på at oppsettet var vellykket.

Feilsøking av Facebook-tekst

Hvis profilen din har nye varsler, og du ikke har mottatt en tekst, fjern nummeret ditt fra Facebook-tekster og gjenta trinnene ovenfor for å registrere deg. Hvis du prøver å sende tekstoppdateringer til Facebook og de ikke legger ut på profilen din, bør du sørge for at du sender SMS til riktig nummer, at ingen signaturlinjer er inkludert i teksten din, og at mobilleverandørplanen din fortsatt inneholder SMS-meldinger. .