Hvordan sende musikk til en telefon via en SMS

Elementer du trenger

  • Mobiltelefon

  • Mulighet for lydvedlegg for SMS-tekstmeldinger

Å sende musikk via en SMS-tekstmelding er ikke så vanskelig som det høres ut. Det krever bare litt mer innsats enn å sende en gjennomsnittlig tekstmelding. Men likevel kan det gjøres på samme tid. Så lenge filen ikke er for stor til å passe på telefonen, kan du sende musikk via SMS på sekunder. Hvis du skriver meldingen riktig, bør det ikke være komplikasjoner med å fylle ut og sende SMS-meldingen til en annen mobiltelefonbruker.

Trykk på telefonens hovedmenytast for å vise telefonens menymapper. Denne tasten er vanligvis plassert midt på telefonens retningstaster øverst på telefonens tastatur.

Trykk retningstasten under hovedmenytasten for å bla gjennom menyen. Trykk på menytasten en gang til når du har funnet delen "Meldinger" i telefonen.

Velg alternativet "Opprett en melding", "Ny melding" eller "Skriv" for å begynne å strukturere SMS-meldingen.

Skriv inn det 10-sifrede mobiltelefonnummeret til personen du vil sende musikklyden til, i den tomme dataskjemaboksen som blir gitt.

Trykk på "Alternativer" -tasten (oftest i øvre høyre hjørne på telefonens tastatur) for å vise innstillingene for sammensetningen av tekstmeldinger for telefonen.

Velg "Sett inn" handlingen for å lage et vedlegg til tekstmeldingen, og velg alternativet "Lyd" i Sett inn-listen for å indikere at musikk vil bli sendt i SMS-meldingen. Telefonen omdirigeres automatisk til Lyder-mappen der alle telefonens forhåndsinstallerte lyder og ringetoner er plassert.

Bla gjennom listen over lyder og velg musikken du vil sende i SMS-meldingen. Trykk på hovedmenytasten eller høyre funksjonstast øverst til høyre på tastaturet for å velge musikklyden du vil sende som vedlegg.

Trykk på høyre funksjonstast i øvre høyre hjørne av telefonen igjen for å sende SMS-meldingen med vedlegg til musikklyden.

Tips

Det kan hende at denne handlingen ikke lykkes på alle telefoner. Muligheten til å sende musikk i en tekstmelding avhenger bare av typen telefon du bruker. Dette alternativet er vanligvis tilgjengelig på nyere versjoner av multimedietelefoner.

Musikken du vil sende, må lagres på mobiltelefonen din. Ellers vil det ikke være noen måte å hente musikken for å feste den til meldingen som lydinnsats.

Oppføringsprosessen for mobiltelefonnummer kan variere, avhengig av hvilken type telefon du bruker. Noen telefoner krever at mobiltelefonnummeret legges inn før du oppretter meldingen, mens andre kan kreve oppføringen etter at meldingen er opprettet. Uansett må det ti-sifrede mobiltelefonnummeret skrives inn nøyaktig for at tekstmeldingen skal sendes.