Hvordan sette Road Runner som en startside

Når du åpner nettleseren din, blir det første nettstedet du blir dirigert til, referert til som nettleserens "startside". Denne siden kan være hva du vil, fra en favorittblogg til en e-posthotellside. Road Runner-siden er nyttig som startside, da den inneholder lenker til relevante nyheter og tilgang til din Road Runner-merkede e-post.

Gå til den offisielle Road Runner-hjemmesiden. (Se Ressurser nedenfor for en direkte lenke.)

Gå til toppen av nettleseren din og klikk på "Verktøy" -menyen. Derfra går du til "Alternativer for Internett". Dette fungerer både for Internet Explorer og Firefox.

Finn ikonet "Hjem" og klikk på det. Det bør være en tekstboks som viser den nåværende "hjemmesiden" for nettleseren din, som er det første skjermbildet du ser når du åpner nettleseren.

Kopier nettadressen til Road Runner-nettstedet, "www.rr.com", i den tomme hjemmesiden. Du kan gjøre dette ved å kopiere og lime inn teksten fra adresselinjen eller skrive den inn manuelt.

Klikk på "Lagre" -knappen nederst i alternativmenyen, og lukk deretter nettleseren. Når du åpner den på nytt, bør Road Runner-hjemmesiden være det første du ser.

Tips

Du kan også klikke på en lenke på hovedveien til Runner for å gjøre den til din hjemmeside, men dette fungerer bare i Internet Explorer. Hvis du prøver det i andre nettlesere, blir du bare omdirigert til en støtteside.