Hvordan bruke QuickBooks til å legge inn tiende og tilbud

For å overholde de spesielle regnskapsstandardene for kirker, skal tiende og tilbud samlet fra kirkemedlemmer tildeles til separate kontoer i henhold til hvordan giverne har til hensikt at pengene skal brukes. Mange kirker oppretter forskjellige fond, som et generelt fond, et bygningsfond og et misjonsfond, som enten er ubegrenset, midlertidig begrenset eller begrenset. Hvis du vil bruke QuickBooks til å angi tiende og tilbud, aktiverer du klassesporingsfunksjonen og oppretter en klasse for hvert fond. Når du mottar tiende og tilbud, registrerer du giveren og fordeler donasjonen til ett eller flere midler.

Klassesporing

Trinn 1

Velg "Rediger" fra menyen, velg "Innstillinger" og velg deretter "Regnskap" i listen over preferanser til venstre.

Steg 2

Velg kategorien "Bedriftsinnstillinger" og klikk på "Bruk klassesporing".

Trinn 3

Velg "Lister" fra menyen og velg "Klasseliste." Velg "Klasse" nederst på listen, og velg deretter "Ny".

Trinn 4

Skriv inn navnet på klassen - for eksempel "Generelt fond". Velg "Neste" for å lagre klassen og gå inn i en annen.

Sett opp andre klasser etter behov. Opprett for eksempel klasser for "Missionary Fund", "Youth Fund" og "Building Fund". Sett opp en klasse for "Gjennomføringsdonasjoner" hvis du vil ha en kategori for tilbud som du gir videre til en annen organisasjon, når den andre organisasjonen bestemmer hvordan du skal bruke pengene. Velg "OK" når du er ferdig med å legge til klasser.

Registrering av tiende og tilbud

Trinn 1

Velg "Donasjoner" fra QuickBooks-startskjermen.

Steg 2

Klikk på "Kunde: Jobb" -boksen for å vise en liste over givere og velge giveren. Velg "Legg til ny" og fyll ut informasjonen i skjemaet for å legge til en ny giver.

Trinn 3

Velg klassen for donasjonen hvis hele donasjonen skal tildeles til et enkelt fond.

Trinn 4

Bekreft eller endre datoen for donasjonen, og velg betalingstypen - for eksempel "Kontanter" eller "Sjekk".

Trinn 5

Klikk i kolonnen "Element". Velg "Legg til nytt" for å legge til et nytt element hvis du ikke har opprettet et element for å registrere tiende og tilbud. Skriv "Tiende / tilbud" for varenavnet og "Generelle donasjoner" for beskrivelsen. Velg "Service" som varetype, og velg tiende / tilbudskontoen fra kontolisten. Velg "OK" for å lagre varen.

Trinn 6

Skriv inn en beskrivelse for donasjonen og skriv inn beløpet. Velg fondet som donasjonen gjelder for.

Trinn 7

Legg til et annet element hvis donasjonen skal deles mellom flere midler, og velg passende klasse for hver del av donasjonen.

Skriv inn en valgfri kommentar til giveren i den angitte boksen.