Foretrukne alternativer til tidsklokker

Før tidsklokker ble oppfunnet, jobbet alle fra solopp til sol. Siden dagslyset bestemte arbeidsdagen, var timene kortere om vinteren og lenger om sommeren. Under den industrielle revolusjonen sluttet fabrikkene å betale om dagen og begynte å betale per time. Denne endringen ansporet utviklingen av den første klokken i 1888. Mye har endret seg siden den gang, og arbeidsgivere bruker i dag datamaskiner, Internett og mobile enheter for å spore tid på innovative måter.

uMøt opp

UAttend Employee Management System er en innovativ måte å spore timer på et budsjett. Dette programvarebaserte systemet holder kostnadene nede mens de leverer kraftige funksjoner som plug-n-play-tidsklokker og ekstern punch-in, punch-out gjennom en nettleser eller telefon. Processing Point sier at uAttend-systemet "er det rimeligste klokkesystemet som er tilgjengelig." De sier også at det er "den eneste klokken med livstidsgaranti." UAttend-programvaren tapper inn i nettverket og Internett for å gi deg muligheten til å få lønnsrapporter og administrere ansatte hvor som helst i verden. Den kan håndtere ubegrensede ansatte og tidsklokker, og den fungerer på PC-, Mac- eller Linux-datamaskiner. Biometriske tidsklokker vil også være tilgjengelige innen utgangen av 2010.

PocketClock / GPS

Entreprenører vet verdien av å kontrollere overhead, og en stor del av det er arbeidskraft. Exaktimes PocketClock / GPS-tidsstyringsprogramvare forteller veilederne når mannskapet deres kommer til arbeidsstedet og når de drar. Den kjører på Windows Mobile PDA-er og smarttelefoner, BlackBerrys, Apple iPhones, iPads og iPod Touch. Besetningsmedlemmer slår inn og ut med programvaren for å logge jobbene de gjør. Hver gang et besetningsmedlem bruker programvaren til å gjøre en oppføring, registrerer PocketClock / GPS sin plassering. Veiledere kan se disse dataene for å bekrefte at arbeidstakerne er der de trenger å være. De kan også spore hvor lang tid det tar for et mannskap å reise mellom jobbene. Ledere kan til og med sette opp virtuelle GPS-omkretser og bruke bilder og lyd fra hvert sted for å identifisere det i systemet. PocketClock / GPS sporer disse omkretsene, og hvis en arbeider forlater et tildelt område i løpet av dagen, registrerer programvaren det.

Handlingsmaskinen

Internett har gjort det mulig for selskaper å spare penger ved å ansette frilansere. Mens mye av arbeidet gjøres for et bestemt gebyr, betales noe av det per time. Derek Franklins Action Machine-programvare for PC gir ansvar for denne prosessen og motiverer frilansere til å få mer gjort. Prosjektlisten, rutenettet og flere tidtakere gjør det enkelt for brukerne å strukturere dagen. Vanlige prosjekter, for eksempel skriving, markedsføring og ærend, er inkludert, men du kan også legge til dine egne. For å programmere en dagsplan velger du et ønsket prosjekt, stiller inn tidtakeren og drar det over til rutenettet. Du gjentar denne prosessen med andre prosjekter for å fylle opp timeplanen. Når du er klar til å starte, klikker du på den første tidtakeren og jobber til alarmen går. Klikk deretter på den neste, og så videre, til dagen din er over. Du kan til og med skrive ut aktivitetsrapporter og dele dem med sjefen din.