Fordelene med 4 dirigenter vs. 2 lederhøyttalerkabel

Høyttalerkabel leverer lyddata fra mottaker til høyttalere. Ikke alle høyttalerkabler er skapt like. Å levere den optimale mengden watt til lydkomponenter i hjemmet begynner med å bestemme riktig høyttalerledningsstørrelse. Fire-leder høyttalertråd påføres annerledes enn to-leder ledning.

Funksjon

Designet for bi-amping, noe som betyr at du bruker to forsterkere for en enkelt høyttaler, har fire-leder høyttalertråd en høyere terskel for effekt sammenlignet med to-leder høyttalertråd. To-leder høyttalerkabel er effektiv når du kobler en enkelt høyttaler drevet av en enkelt forsterker.

Lydkvalitet

Fire- og to-leder høyttalerkabel kommer i forskjellige målestørrelser. Større målte høyttalerkabler håndterer mer ohm-belastning, noe som øker potensiell kraft. Fire-leder høyttalerkabel skaper ikke bedre lyd enn to-leder høyttalerkabel. Hver er designet for et annet formål som ikke er relatert til lydkvalitet.

Hensyn

Fire-leder høyttalerkabel fungerer når det er behov for å koble til to høyttalere. Det er også nyttig når du kjører strøm fra en mottaker til en volumkontroll. Når den er doblet, har høyttalerledningen med fire ledere en høyere effektiv måler, noe som øker strømforsyningen.