Medienes innflytelse på regjeringen

Fra lovgiveren tweets under State of the Union tale til reality tv-programmer med politiske tungvektere, fortsetter media å påvirke hvordan amerikanerne reagerer og reagerer på regjeringen på måter som grunnlovens underskriver aldri hadde forestilt seg. Innbyggere, lovgivere og andre myndighetspersoner som har sterke ferdigheter i mediekompetanse, har en fordel i å forme og gjennomføre vellykkede politiske initiativer.

Agenda Setting

En av de sterkeste medieeffektene for innbyggere og lovgivere er dagsordeninnstilling, som er en teori som knytter mengden og typen nyhetsdekning av et bestemt emne til oppfatningen av problemets betydning. Sagt på en annen måte, media forteller ikke enkeltpersoner hva de skal tenke, men heller hva de skal tenke på, ifølge forskere og professorer Maxwell Combs fra University of Texas og Donald Shaw fra University of North Carolina i Chapel Hill. Agendainnstilling former den offentlige opinionen, og lovgivere, hvis de ønsker å bli gjenvalgt, må være lydhøre overfor menighetene til deres velgere. innbyggere og lovgivere er mer sannsynlig å trylle etter politiske handlinger i de spørsmålene som media dekker mest.

Innramming

Innramming er hvordan media former en nyhetshistorie med inkludering eller ekskludering av informasjon eller vekt på bestemte punkter eller mennesker. Medieramme påvirker typen respons fra lovgivere og borgere. For eksempel avhenger innbyggernes oppfatning av hvordan regjeringen reagerte på finanskrisen i 2008 av om disse handlingene ble ansett som en "redning" eller en "redningsplan." Disse oppfatningene påvirker i stor grad problemets sjanser for å motta regjeringsaksjoner, samt utsikter til lovvalg for gjenvalg.

Underholdning

Mens medienes fluktfunksjon er mer assosiert med filmer og fjernsyn enn politikk, øker underholdningens rolle i utformingen av politiske oppfatninger og handlinger. For eksempel har Comedy Central's "The Daily Show" vist seg å øke politisk bevissthet hos individer som vurderer seg usannsynlig å delta i den politiske prosessen, ifølge Xiaoxia Cao, en forfatter og forsker fra Annenberg School for Communication. Lovgivere og offentlige tjenestemenn benytter seg av underholdningskilder, som Comedy Central's "The Colbert Report", for å nå ut til bestanddeler og skaffe penger. Demokrater som dukket opp på "The Colbert Report" var i stand til å øke innsamlingen med 44 prosent etter utseendet, ifølge MSNBC.com.

Tilkobling og tilgang

En av de mest spennende, men ikke fullt utnyttede, medieinnflytelsene på regjeringen er sosiale medier. Facebook, Twitter, YouTube og andre sosiale medier øker både tale og tilgang til informasjon, noe som påvirker hvordan innbyggerne reagerer på myndighetene og hvordan politiske tjenestemenn nærmer seg jobbene sine. For eksempel, dagen før sin tale i Unionen i 2011, tok president Barack Obama spørsmål fra innbyggerne via YouTube. Lovgivere og borgere som bruker sosiale medier for å utdanne eller forfekte, kan omgå tradisjonell medievakt, noe som øker mengden stemmer og perspektiver i enhver politisk debatt.