Typer kjedelige verktøy

Kjedelige verktøy brukes i konstruksjon, snekring, metallarbeid og mange industrier for å lage hull i forskjellige materialer. De forskjellige typene kjedelige verktøyene klassifiseres for det meste etter forskjellige funksjoner.

Metal-Boring verktøy

Metallborende verktøy brukes i metallarbeid og innen kunst. Metallbearbeiding inkluderer boring av hull under bilproduksjon, presisjonskutting og takinstallasjon. Noen kunstnere, som leter etter flere måter å uttrykke seg på, lager gode skulpturer og andre verk som bruker forskjellige metaller. De produserer høykvalitet ved bruk av metallboremaskiner, inkludert håndbor, borpresser og dreiebenker. Nesten alle disse verktøyene krever eksterne strømkilder.

Verktøy etter hull

Clamshell post-hole digger, et vanlig verktøy, er nyttig for å grave hull til gjerder, postkasser og planteoppgaver. Skruer, også brukt til boring av hull i bakken, er tilgjengelige i bensindrevne og kjøretøymonterte typer. Disse brukes vanligvis til industrielle formål eller i tilfeller der et stort antall hull må graves.

Snekkerverktøy

Tømrere har hull i tre når de lager eller reparerer møbler. Et av de vanligste verktøyene er håndboringen. En hammer og en spiker kan også brukes, men det er lettere å bruke en håndbor. Tømrere kan også bruke meisler til kjedelige oppgaver, spesielt når de dekorerer møbler.

Borehullsverktøy

Disse verktøyene brukes mest til å konstruere borehull i boliger for å lindre vannmangel. De kan også brukes i avsidesliggende områder og gårder, for å gi vann til omkringliggende områder.