Hvordan falmer jeg et bilde ved hjelp av Paint.Net?

Programmer for grafisk design brukes til å endre digitale bilder. Paint.Net er et gratis grafisk designprogram som kan falme, omfarge og retusjere bilder. På grunn av programmets kompleksitet er Paint.Net noe vanskelig å navigere og bruke. Fading eller "blending" av en del av et bilde er en vanlig oppgave som kan gi noen nybegynnere Paint.Net-brukere problemer. I Paint.Net må du falme bilder ved å bruke graderinger.

Åpne Paint.NET, gå til "File" og klikk på "Open". Velg og åpne bildet du vil falme.

Klikk på den blå boksen, som ligger i det lille vinduet merket "Verktøy". I verktøylinjen skal du se en kort linje med svarte og hvite bokser. Hver lille boks representerer en gradient. Velg ønsket gradient som vil falme bildet ditt.

Trykk på den grå ruten til høyre for linjen med stigninger. Vent til en rullegardinmeny vises, og klikk på det andre alternativet, som er "Gjennomsiktighetsmodus." Dette alternativet lar deg lage en gradient (falming) med bildet ditt i stedet for de valgte primær- og sekundærfargene.

Venstreklikk musen på et hvilket som helst område av bildet. Fortsett å holde knappen og bevege musen i hvilken som helst retning mot bildekanten til du er fornøyd med falmingen.

Tips

Forsikre deg om at du har lastet ned den nyeste versjonen av Paint.NET til datamaskinen din.