Hvordan laste ned bilder til skarpere bilde nøkkelring

The Sharper Image er kjent for sine innovative dingser og elektronikk, som den digitale nøkkelringen. Denne lille enheten har plass til opptil 60 digitale bilder og kobles til nøklene dine som enhver vanlig nøkkelring. Selvfølgelig må du først laste ned digitale bilder til enheten før du kan nyte den til den tiltenkte bruken. Hver nøkkelring kommer med en USB-ledning og dataprogramvare som gir en brukervennlig opplevelse.

Trinn 1

Sett inn programvareinstallasjons-CD-en i datamaskinens diskstasjon for å installere Photo Viewer-programvaren for nøkkelringen. Et sett med veibeskrivelser dukker opp på skjermen for å guide deg gjennom installasjonsprosessen. Start datamaskinen på nytt når du blir bedt om å gjøre det.

Steg 2

Koble nøkkelringen til datamaskinen med nøkkelringens USB-ledning. Den lille enden av ledningen går inn i porten på nøkkelringen, mens den større enden av ledningen kobles til et USB-uttak på datamaskinen. Displayet på nøkkelringen skal si "Oppdatering."

Trinn 3

Åpne Photo Viewer-programvaren. Som standard skal et ikon for Photo Viewer være på skrivebordet. Når de er åpnet, kan bildene på nøkkelringen sees på høyre side av vinduet mens katalogen for datafilene kan sees på venstre side.

Trinn 4

Naviger i katalogen på venstre side av vinduet for å finne mappen som inneholder bildene dine. Plasseringen av bilder varierer avhengig av hvordan datamaskinen er satt opp.

Trinn 5

Klikk på bildet du vil overføre til nøkkelringen. Bildet vises i en boks nederst til venstre i vinduet der du kan gjøre mindre endringer. Gjør eventuelle justeringer og klikk på den store blå pilen ved siden av bildet. Gjenta prosessen for alle ekstra bilder du ønsker å legge til nøkkelringen.

Trinn 6

Klikk på "Synkroniser" -knappen øverst til høyre i vinduet.

Klikk "OK" når bildene er overført til nøkkelringen. Nøkkelringen kan kobles fra datamaskinen når den er fullført.