Hvordan fjerne vokal på AVS Audio Editor

AVS Audio Editor er et program som lar deg spille inn, redigere og mikse forskjellige typer lyd på datamaskinen din. Det er et grunnleggende program designet for opptak av voice-overs og opplæringsprogrammer og redigering av små lydbiter, for eksempel ringetoner. Den har ikke kapasitet til å ta opp flere lydkilder samtidig - bare hva datamaskinens mikrofon tar opp. Imidlertid kan den ta opp lydene fra datamaskinen din samtidig med en ekstern lyd. Hvis du vil registrere hele eller deler av en vokal, for eksempel en voice-over eller en kommentar, kan du fjerne de aktuelle delene med redigeringsverktøyene.

Klikk på “AVS Audio Editor” -ikonet på skrivebordet. Hvis du ikke har en snarvei på skrivebordet, klikker du på "Start", "Programmer" og velger den derfra hvis du bruker en PC. Hvis du bruker en Mac, åpner du den fra mappen "Programmer". Det kan ta noen sekunder for programmet å lastes inn helt.

Klikk på "File" og velg "Open". Bla etter filen som inneholder vokallyden som skal fjernes. Når du har funnet den, klikker du på den for å åpne den.

Klikk på vokalfilen i AVS Audio Editor-grensesnittet for å markere den. Stemmelydfilen vises som en lydbølgegrafikk, som inneholder en serie med høye topper, mindre topper og flate linjer. Høye topper representerer høye signaler, for eksempel rop eller sang. Mindre topper representerer roligere signaler som å snakke, og de flate linjene representerer stillhet. Bruk lydbølgen som en visuell guide når du redigerer lyden.

Klikk "Vis" og velg zoom. Dette forstørrer lydbølgegrafikken til vokallyden.

Trykk på "Spill" og la sporet rulle. Trykk på "Pause" når du kommer til delen med vokalen som skal fjernes.

Klikk på "Verktøy" og velg "Trim". Klikk på markøren til høyre og venstre for lydbølgen som tilsvarer vokalsegmentet som skal fjernes. Prøv å få beskjæringen så tett som mulig, slik at du ikke kutter ut vokallyd du trenger. Når du har trimmet begge sider, blir den valgte vokallyden gjengitt som en egen fil. Trykk “Slett” for å fjerne det fra resten av lydsporet.

Tips

Klikk på “M” -ikonet på kanalstripen for å dempe hele vokalen. Hvis du ikke ønsker å fjerne lyden fysisk fra økten, gir demping muligheten til å redigere den senere.