Hvordan laste opp et nettsted til GoDaddy

Å få nettstedet ditt designet og utviklet kan være en kostbar investering, spesielt hvis du bare begynner. I mange tilfeller vil bedriftseiere og enkeltpersoner som deg måtte utvikle og administrere sitt eget nettsted. Når du har utformet nettstedet ditt, må du kjøpe en hostingkonto og laste den opp til serveren til hostingleverandøren. Hvis du allerede har kjøpt GoDaddy-hosting og et domenenavn, er du nær å ha nettstedet ditt live på Internett.

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne FTP-klienten din og skriv inn brukernavnet og passordet for GoDaddy-hostingkontoen.

Hvis du vil unngå å bruke en tredjeparts FTP-klient, kan du bruke den innebygde GoDaddy FTP-klienten; Dette anbefales imidlertid ikke for store filer. For å få tilgang til GoDaddy FTP-klienten, gå til "Hosting" under "Mine produkter." Klikk på "Administrer konto" av hostingkontoen din. Klikk på "FTP-klient" under "Innhold".

Steg 2

Naviger til mappen på serveren der de nye nettstedfilene dine blir lagret. I de fleste tilfeller bruker du den første katalogen.

Trinn 3

Gå til mappen på harddisken som inneholder nettstedets HTML-filer.

Trinn 4

Når du har logget på serveren din via FTP-klienten, drar og slipper du filene fra harddisken til serveren. Forsikre deg om at du har en index.html-fil; dette er den første siden på nettstedet ditt som vises når noen skriver inn domenenavnet ditt. For eksempel tilsvarer www.yoursite.com/index.html www.yoursite.com.

Trinn 5

Gå til domenenavnet ditt for å se om filene er lastet opp riktig. Under de fleste omstendigheter bør nettstedet ditt være live umiddelbart. Oppdater nettleseren din hvis du ikke ser noen endringer.

Trinn 6

Feilsøk eventuelle problemer som oppstår. Klikk på hver lenke, spesielt interne lenker, for å se om de fungerer som de skal. Hvis de ikke fungerer, går du tilbake til den rå HTML-filen og retter dem etter behov. Alle koblings- og bildebaner skal være relative til domenet og ikke stier på datamaskinen din. For eksempel kan et headerbilde lese filen: /// C | / mine dokumenter / bilder / header1.jpg i kildekoden når den skal lese /images/header1.jpg eller http://www.yoursite.com/images /header1.jpg.

Promoter det nye nettstedet ditt!